Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014 11:06

Gazon από τους Equipoize στα Παλαιά Σφαγεία Ιωαννίνων 14-15.3.2014

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 έρχονται στα Γιάννενα οι Equipoize (GR/FR) με τη βραβευμένη και πολυταξιδεμένη παράσταση τσίρκο «GAZON».
Περιγραφή παράστασης
Όταν ο Don και η ξαδέλφη του η Madona μπλέξουν σε ένα κήπο... τα λουλούδια, τα μανταρίνια, το γρασίδι, τα ποτιστήρια, και ο σκίουρος ... έχουν την δική τους άποψη!
Μια φρέσκια, πολύχρωμη και μοναδικά κωμική παράσταση με περίεργες ισορροπίες, ακροβατικές  χορογραφίες και clownesque παντομίμα για όλη την οικογένεια!
Equipoize
Οι Equipoize είναι μία ελληνογαλλική ομάδα που ιδρύθηκε το 2004 από τη Marion Renard και τον Χρίστο Καούκη. Έχουν παρουσιάσει πολλές διαφορετικές παραγωγές για ενήλικες και παιδιά, προτείνοντας µια διαφοροποιημένη ματιά, πιο σύγχρονη και δυναµική. Το έργο τους αποτελεί έκφραση ενός προσωπικού λεξιλογίου που συνδυάζει το σύγχρονο χορό, το θέατρο αντικειμένων, το τσίρκο και τα εικαστικά. Έχουν συμμετάσχει σε διάφορους διαγωνισμούς και φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό (Η.Π.Α, Γαλλία, Φινλανδία, Κροατία, Πολωνία, Ιταλία, Βουλγαρία).

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • k2f---valid=date---EventDate1: Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014
  • k2f---valid=date---EventDate2: Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014
Διαβάστηκε 713 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.